szerda, január 03, 2007

2006: nagyszerű kezdetek éve

Itt az ideje, hogy kimossam a hajamból a szilveszteri csillámpor-maradványokat, és immár némi távolságból visszatekintsek az elmúlt évre.

Rengeteg minden történt, mondhatnánk: kezdések és újrakezdések éve volt a tavalyi, a pályafutásomban csakúgy, mint a magánéletemben.

Mi is van a leltárban?


Új szólóének felvételek:
Jaj, de sokat áztam-fáztam
Jaj, pártám
Domaházi dalok

Új világzenei számok:
Ne aludj el
Nincsen a világon (Minimal-Art remix)
Jaj, de sokat áztam-fáztam

Új albumok:
Árva az a madár
Authentikus magyar népzene

Újrakiadás:
Madárka, madárka. Igazi ritkaság az iTunes-on!

Koncertek: szóló fellépések és közös koncertek a Barozda zenekarral, amelyek közül legnagyobb a Brugges-i Fesztivál volt.

Különösen izgatott vagyok azért, mert táncosként 2002-ben léptem fel utoljára, azota kizárólag énekeltem színpadon. Fantasztikus érzés volt újra felhúzni a tánccipőt!

Sajtóvisszhang:
Cikkek, hírek jelentek meg számtalan zenei magazinban, hírportálon: magyarul, angolul, spanyolul, hollandul, oroszul. Diálogos3, Musicas del Mundo, FULL Services, Americas-Fr.com, Guebon, World Music Central, Tradivarium, Long Island Journal, Hungarian News, Musiq Queen, Jazz News, UK Musice Review, Artists Without Frontiers, My MusicCode, Asylum Law, Found Horizons, Drummer Cafe, Celebrity Blog, So Musical, Sinhala Jukebox, Music Industry News, Dubai News, Beats, Hangzorro Nagyszínpada, Folder, Zene.hu, Zene.ro, Kakukk.ro, Hangszer és Zene, Diák TV, Hírstart, Hírmag, Hírfal, Kazincbarcika Net, MyMusic.hu, Zenész Info, MP3 Magazin, Top40-Charts, Nieuwsblad, NOVOteka, Live Radio, Special Radio, Radio Renascenca, Tilos Rádió - hogy csak néhányat említsünk.

Interjúk: TIPP Magazin és Kazincbarcikai közélet

Az év méltó befejezéseként az Árva az a madár című dal szerepelt az Electrical Language podcast ünnepi kiadásában. A műsor 11 számát a hallgatók választottak ki, az elmúlt 51 adásban elhangzottakból.

Mit ígér 2007?

Hadd áruljak el részleteket csak a legelső projektekből: Cambridge egy új számot készit, és pillanatnyilag egy dal felvételén dolgozom Paul Kwitek hamarosan megjelenő albumára.



Ami a magánéletemet illeti: ez volt az első igazi évem együtt a férjemmel, a fiam magasabb lett nálam, a szüleim jobban élnek mint eddig bármikor, ahogyan vissza tudok emlékezni, és sikerült időt szentelnem egy másik szenvedélyemnek, a fényképezésnek. Fotóblogjaim

Dióhéjban ennyit; az előttünk álló év még jobbnak látszik!

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki megtalált engem, kapcsolatot tartott velem az interneten és azon kívül, hallgatta a dalaimat, látogatta a blogjaimat.

Nagyon jó évet kívánok!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hello, Andrea!

I have added your blog to the mine: www.aireadasolas.blogspot.com

I am not able to understand your language (I am from Spain). But here I can listen you and I will be able to know all your blogs!