hétfő, július 26, 2010

Vissza a családi gyökerekhez

Nyári üdvözlet Gerák Andrea házatájáról!

A ritkaságszámba menő nyári napok élvezete mellett a gyönyörű Stockholmban és környékén, sűrűn telnek a napok az énekesnő számára: izgalmas együttműködések elé nézhetünk, a legújabb szólóének album, az Erre gyere, rózsám! hamarosan elérhető a CD Baby, iTunes és más jobb online boltokban, valamint koncertek várhatók.

A következő, várakozásteljes fellépés Ibrányban lesz augusztus 20-án, a Szent István Napi Rendezvények keretén belül. 

"Számomra ez a legszebb a három magyar nemzeti ünnepünk közül, és nagyon várom ezt a napot. Ez az a város - akkoriban még falu volt -, ahonnan a családom való, és tudomásom szerint az összes többi magyar Gerák családnak ez a székhelye. Gyerekként rengeteg időt töltöttem itt nagymamámmal, az unokatestvéreimmel és más rokonokkal. Most, amikor meghívtak, egy kissé elérzékenyültem, mert a nagymamám temetése óta nem bírtam oda visszamenni, és ha elképzelem, hogy több mint 20 év után újra ott leszek, és ezreknek fogok énekelni a színpadon, megdobogtatja a szívem..." - mondja Andrea. 


Gerák Andrea és Barátai magyar népzenei koncertet adnak a Városi Szabadtéri Színpadon, 20:30-tól. (Térkép a plakátra kattintva)
Andrea Gerak and Friends in Ibrány (HU) poster
8331_125322469763_6339684763_2228410_2514975_n  
Gerák Andrea és Barátai Szentesen, 2009. augusztus 20-án
(Soós Csaba - hegedű, Éri Márton - brácsa, Tárkány-Kovács Bálint - cimbalom, Lukács Ákos - bőgő, a mostani felállás egy kicsit változhat)


Az énekesnő majdnem tíz napig Magyarországon lesz, néhány további dátum még szabad arra az időszakra Információ, rendelés


www.gerakandrea.com

Share/Bookmark

Nincsenek megjegyzések: