péntek, október 02, 2009

Gerák Andrea énekel a Világ Körüli Menet rendezvényén

Ma, október 2-án, Ghandi születésnapján tartják az Erőszakmentesség Nemzetközi Napját, amikor Új-Zélandról útjának indul a Világ Körüli Menet a Békéért és az Erőszakmentességért

Az egész világon rendezvényekkel ünneplik a startot, kivetítőkön közvetítik a hivatalos ceremóniát, beszédekkel, művészek előadásával, élő erőszakmentesség-jelekkel.

A jelenleg Svédországban tartózkodó Gerák Andreát felkérték, hogy énekeljen a stockholmi eseményen, a chilei Pepe&Mari ének-gitár duó és a svédek egyik legismertebb színész-énekes-dalszerző sztárja, Regina Lund mellett.

A rendezvény 16:30-tól 19:00-ig tart (helyszín: Norrmalmstorg), élő erőszakmentesség jellel fejeződik be.
A stockholmi esemény sajtóközleménye (svédül)

Az énekesnő a mozgalom egyik első magyarországi támogatója, világhírű kolléganőjével, Sebestyén Mártával együtt.

Andrea üzenete a menetről:
"Ez a kezdeményezés nagyszerű lépés egy épeszű, józan Föld felé. Itt az ideje, hogy a világ irányítását átvegyék azok az erők, csoportok, amelyek jó szándékúak, konstruktív célokért küzdenek, értékes és örömteli tevékenységeket, boldog életet akarnak saját maguk, családjuk, barátaik, nemzetük és az egész emberiség számára. Az emberek túlnyomó többsége rendelkezik ezekkel az ideálokkal. Legyen hát ez valóban DÖNTŐ többség!"


Interjú Gerák Andreával 2009 március 20-án
VIDEÓ

Itthon több rendezvényt is tartanak az esemény kapcsán, részletes programok a magyarországi szervezet weboldalán: vilagbekemenet.hu

--
www.gerakandrea.com

Bookmark and Share


Andrea koncertnaptára
Igen, nálunk is lépjen fel Gerák Andrea!
Rendelés, információ

Nincsenek megjegyzések: