kedd, február 01, 2011

Szponzori ajánlat

Kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok keretében szponzorokat keresünk.

Az együttműködés sikeres üzleti döntés, ha az Ön cégének is fontos, hogy

- minőségi, magas színvonalú produkció kommunikálja és erősítse a cégről kialakítani kívánt ill. már kialakult képet,
- magyar értékeket közvetítsen hazai és nemzetközi piacokon egyaránt, a nemzeti és a globalizált kultúra kiegyensúlyozott, kölcsönösen előnyös összekapcsolásával,
- a cég számára fontos célcsoportokat érjen el.

Produkciók:

Gerák Andrea szólófellépései mellett a legnevesebb magyar népzenei/világzenei előadókkal dolgozik együtt:

- a svédországi székhelyű, erdélyi származású Barozda zenekarral, a táncházmozgalom elindítóival,
- a szintén közel 3 évtizedes múltra visszatekintő Méta zenekarral,
- Salamon Beátával, akit a világ 20 legjobb folkhegedűse között tartanak számon,
- Lantos Zoltánnal, a Magyar Jazzművészek Társaságának tagjával, aki saját formációi mellett rengeteg hazai és nemzetközi zenei projektben működik közre

Célcsoportok:

Gerák Andrea a "tehetségvisszaszívás" kiváló példája: több mint egy évtizedes külföldi tartózkodás (Nyugat-Európa, Skandinávia) után tért haza, hogy itthoni bázisról kiindulva folytassa tevékenységét, amit így fogalmaz meg küldetéseként:

"Már kamaszkoromban, különösen amikor belemerültem a népzenébe, néptáncba, olyasmi fogalmazódott meg bennem, hogy valamilyen módon szeretném visszaadni másoknak azt a rengeteg örömöt, megkapó vagy elgondolkodtató pillanatot, élményt, amit nekem nyújtott az, hogy a nagyvilágban pont ehhez a nemzethez, pont ehhez a kultúrához tartozom. Elsősorban a zenét, de ha kreativitásom engedi, más esztétikai formákat is felhasználva igyekszem hozzájárulni ahhoz, hogy jó legyen, és érdemes legyen magyarnak lenni, a határokon innen és túl is, bárhol a világon. Megmutatni országnak-világnak, milyen kincseink vannak, jó hírnevet szerezni magunknak, másokat együttműködésre ösztönözni"

Az énekesnő fellép magas társadalmi státuszú, döntéshozói pozíciót betöltő illetve jelentősebb vásárlóerővel rendelkező személyek előtt reprezentációs rendezvényeken, exkluzív eseményeken, konferenciákon csakúgy, mint többezres tömegek előtt fesztiválokon, nemzeti és más ünnepségeken; itthon és a nagyvilág magyar közösségeiben valamint külföldi közönség előtt. A hagyományos illetve a manapság egyre nagyobb térhódítást nyerő közösségi média pedig a legszélesebb és legszínesebb összetételű rétegeket éri el.

A szponzorálás előnyei - amit mi nyújtunk:

A Szponzor hazai és nemzetközi publicitást kap az énekesnő mint reklámhordozó által, hiszen nyilvános fellépések alkalmával megemlíti a Szponzor nevét, sőt igény esetén részt vesz a Szponzor sajtórendezvényein.

Míg a CD-borítókon és egyéb kiadványokon, saját webes felületeinken a Szponzor elhelyezett logója (és az interneten közvetlen linkje) folyamatos reklámot biztosít, addig a nyilvános fellépésekhez kapcsolódó saját reklámfelületeinken (szórólap, plakát, stb) elhelyezett szponzori logó alkalmankénti kampányszerű hatást ér el.

Megjelenés a Gerák Andrea lap.hu oldalon

A kiváló és folyamatosan bővülő web kettes jelenlét kihasználásával az énekesnő személyesen ajánlja közönségének a Szponzort.

A fenti reklámlehetőségeken kívül az alkalmanként egyeztetett fellépések felhasználhatók belső kommunikációs célokra, mint például a munkatársak ösztönzése, vagy csapatépítő tréningek szervezése, illetve külső marketing célokra is, mint partnereknek szervezett exkluzív rendezvényekre.

Néhány referencia:

2004: A "Gyöngyvirág" c. szám a Song Of The Year nemzetközi dalverseny világzenei kategóriájának egyik kiemelt darabja
2006: Eskilstuna, városi rendezvény Svédország nemzeti ünnepén
     Norrtälje Világzenei Fesztivál (Svédország)
     Brugges Fesztivál kiemelt előadója az erdélyi Barozda zenekarral (Belgium)
2007: Stockholmi Magyar Ház, Csángó jótékonysági est
     Budapest, céges rendezvény a Parlamentben
2008: Stockholmi Olasz Kulturális Intézet, Nőnapi Gála három nagykövetség rendezésében
     Stockholm, Gála az Emberi Jogok Napján az ugandai nagykövet, tibeti, ghánai, namíbiai és svéd emberi jogi szervezetek vezetői előtt
2009: Eger, Csángó Farsang
     Borsodi Művészeti Fesztivál
     Malmö (Svédország), a Road To Copenhagen Konferencia rendezvénye
2010: Ibrány (Szabolcs-Szatmár megye), Szent István Napi Rendezvények kiemelt műsora (5000 fő)
     A Brugge-Bukarest Express c. nemzetközi produkció énekese a Brugges Fesztiválon (Belgium)

Közelgő nyilvános fellépések

Kérjük, ha érdekli az együttműködés, itt jelezze

 Share/Bookmark

Nincsenek megjegyzések: