vasárnap, március 22, 2009

Milyen volt a Fabatka-koncert?

Ha folyóvíz volnék


Még több kép megtekintéséhez kattints a fotóra!

Andrea szerint:

"Nemcsak a színpadon éreztem jól magam a Budapest Jazz Clubban, hanem a többi fellépőt hallgatva is. Nigun és a Bágyi Balázs Quartet is olyan perceket szereztek nekem, amire azt mondja az ember: az ilyen pillanatokért érdemes élni.

Igazán jólesett, hogy a másik két zenekar tagjai is ottmaradtak meghallgatni minket, és a visszajelzések szerint nem bánták meg :-) Nemkevésbé, hogy ahelyet, hogy az est végefelé már elszállingózott volna a közönség, a mi koncertünkre még többen bejöttek a terembe.

Valójában több szempontból is premier volt ez a koncert: a Fabatka a mostani felállással most lépett először színpadra, Mocanu (Mokány) Rozinak pedig ez volt az első fellépése, és nagyon ügyesen csinálta! A moldvai születésű leány szépen, átéléssel énekli szülőföldjének dalait. Jómagam most találkoztam a bandával, Jeszenszky György is először tette tiszteletét a zenekarban.

A hely nagyon szép, a hang kiváló, az ott dolgozók és a szervezők mindent megtettek a rendezvény sikeréért, köszönet!

Örültem a barátoknak, akik eljöttek; annak külön, hogy egy új Facebook-ismerősömnek, az orosz Mariának nagyon tetszett ez a pár órányi magyar zene, és élményeit Szentpétervárra fogja magával vinni.

A koncert után átsétáltunk a Reviczky utcába, az ifjú Muzsikás táncházába, ahol a srácok még hajnalig muzsikáltak, kicsit táncoltunk is.

A Fabatkával remek volt dolgozni, már most hiányoznak, és legszívesebben máris próbálnék velük egy következő műsorra. Várjuk, hogy megkapjuk a videókat, és tervezgetjük a további együttműködést, az új dalokat, koncerteket és egyebeket."


Ha valakinek még van fotója a koncertről, nagyon megköszönjük, ha eljuttatja hozzánk az info(kukac)gerakandrea(pont)com emailcímre!


Bookmark and Share

Nincsenek megjegyzések: