szombat, június 17, 2006

Újra megjelenik a Madárka, madárka CDA madárka újra száll!! Megújult tollakkal felrepül, hogy keresztül-kasul röpködjön a világban.


Madárka, madárka

Gerák Andrea első albuma a történelmi Magyarország különböző tájairól való népdalokkal egy ideje már elfogyott; most ékes köntösben visszatért.

Hallgatói visszajelzések:

"Mikor meghallgattam a dalaidat, olyan jó hangulatba kerültem! Öregem, ez kell az embereknek!" – Kunfalvy Ákos költő
"NAGYON szeretem hallgatni a dalaidat!" - Anders Miolin gitárművész
"Teljesen meg vagyok győződve a professzionalizmusodról" - Fekete-Kiss Sándor

Az album első kiadását nem csupán a közönség kedvelte - több hallgató is visszajött második illetve harmadik példányért -, hanem inspirációt kereső zenészek is.

Fekete-Kiss Sándor beleszeretett a CD nyitódalába, és felkérte Andreát egy közös előadásra a 2003-as Szimmetria Fesztivál budapesti zárókoncertjén. Ott született meg a 17 perces darab, a Madárka, madárka (Little Birdie), amely Andrea nemrég megjelent new age albumának - Árva az a madár (Lonely Is The Bird) - utolsó száma lett. A zeneszerző egyedülálló komponálási és előadási technikáját használva remekmű jött létre.

Effi Shoshani izraeli komponista a Madárka, madárka CD-t két dalhoz is felhasználta nyersanyagként. A negyedik dal szolgált alapul a Gyöngyvirág (Lily Of The Valley) című számhoz, a 13. pedig, mint Gerák Andrea azóta talán legismertebb nótája, az Árva az a madár (Lonely Is The Bird) album címadó dalának témája.

A CD kapható június 20-tól.

Forgalmazásáról folyamatos tárgyalások folynak hazai, angol, német és amerikai terjesztőkkel.

RENDELJ MOST és kapsz egy MP3 dalt is az Árva az a madár (Lonely Is The Bird) new age albumról!

Nincsenek megjegyzések: