csütörtök, március 16, 2006

Hírlevél, 2006 március

2006.márc.23:

Az alábbi hírlevél angol változata a Music Industry News Network címoldalán szerepelt.




Az idei év néhány igen izgalmas eseménnyel startolt, amellett, hogy nagyszerű férjemmel Svédországba költöztem.

Így indult be a motor:

1. Kiemelt előadó az MP3 Unsigned, UBL, UKM zenei weboldalakon és a Rádio Renascencán
2. SoundClick interjú, toplista és rádió
3. Hazai és nemzetközi sajtóvisszhang
4. Új szám!!!
5. MySpace oldal
6. Statisztikák
7. Megkezdődött a stúdiómunka



1. Nézd csak, ki a kiemelt New Age előadó az MP3 Unsigned oldalon, a hét (február 2) kiemelt előadója az ARTISTdirect - UBL-en, a hónap (február) kiemelt előadója az UK Music Review oldalon! A portugál a Rádio Renascenca az Árva az a madár c. dalt ajánlotta First Line rovatában (február 24)

*** *** ***

2. SoundClick interjú, toplista és rádió

Hogyan kezdődött az egész? Mit jelent a maga útját járó énekesnőnek lenni? A legutóbbi SoundClick interjúból megtudhatsz pár érdekességet.

Az egyik legnagyobb független zenei oldalon az utóbbi hónapok Toplistáin eddig 5 dalom futott be a műfaj első 40 száma közé, minden reklám nélkül, tehát bármiféle "Kiemelt Előadó" vagy egyéb hirdetés nélkül, ami kiváló eredmény! Legjobban szerepelt a Nincsen a világon c. dal A capella változata: #8, és a Ne aludj el (World fusion): #6!

Ezek a rádióállomások játsszák a dalaimat: violincyndee, little birdie, Looking For Voices / Buscando Voces, Músicas del Planeta

*** *** ***

3. Hazai és nemzetközi sajtóvisszhang

GERÁK ANDREA, a titokzatos magyar női hang, Sebestyén Márta lehetséges utóda
címmel Diálogos 3, a legfrissebb new age/világzenei hírekről ismert spanyol nyelvű blog Gerák Andreát említi cikkében, mint az a művész, aki a Világzene Világsztárjának nyomdokaiba léphet.

A cikk 3 nyelven jelent meg a médiában világszerte.

Spanyolul: Diálogos3, Musicas del Mundo, FULL Services, Americas-Fr.com, Guebon.com

Angolul: World Music Central, Hungarian News, Musiq Queen, Jazz News, UK Musice Review, Tradivarium, Long Island Journal, Artists Without Frontiers, My MusicCode, Asylum Law, Found Horizons, Drummer Cafe, Celebrity Blog, So Musical, Sinhala Jukebox, Music Industry News, Dubai News, és több más oldal.

Magyarul: Beats, Hangzorro Nagyszinpada, Folder, Zene.hu, Diák TV, Hírstart, Hírmag, Hírfal, Kazincbarcika Net, MyMusic.hu, Zenész Info

*** *** ***

4. Új szám!!!

Itt a várva-várt dal: Ne aludj el
Első darabja együttműködésemnek Angel Oros-szal (Cambridge) aki egy sokoldalú, termékeny zeneszerző, minőséget, érettséget és tudást demonstráló zenei veterán Spanyolországból, valamint a multi-instrumentális
Jose Ferrándezzel (Nusratfateh) a Dominikai Köztársaságból.

Hallgasd
Töltsd le a mobilodra:



*** *** ***

5. MySpace oldal

Beindult egy új weboldal:
Nézd meg, és ha tetszik a társaság, csatlakozz!

*** *** ***

6. Statisztikák

Mindezek eredményeként a hivatalos weboldalam egyéni látogatóinak száma szépen megugrott: 10x annyi, mint a múlt év végén.
Úgy érzem, ezáltal nemcsak egész Európában, Amerikában, Ausztráliában, Mexikóban vagy Japánban lehetek ott, hanem Malajziában, Togóban, a Seychelles Szigeteken, Izlandon és Dominikán, mivel zeneszeretők 90 országból nézik meg a honlapomat, még ilyen egzotikus helyekről is - nem is szólva az USA kormányzatáról: valóban kapok onnan is látogatókat...

Köszönet mindenkinek, aki beugrott hozzám, gyertek gyakran, hogy lássátok, mi fő a fazékban!

Iratkozz fel a hírlevélre ITT

*** *** ***

7. Megkezdődött a stúdiómunka a Barozda zenekarral

Az erdélyi egyuttes 30 éve muzsikál. Hamarosan hallhatsz néhány ízes magyar népzenei felvételt!

*** *** ***

Kellemes zenehallgatást kívánok a dalaimhoz (természetesen meg is veheted őket ITT) Tartsd nyitva füled: bármely pillanatban hallhatsz új számokat!

Oszd meg ezeket a híreket másokkal is!


Köszönöm,
Andrea

Nincsenek megjegyzések: